Ποιοί είμαστε

Η ibnb δημιουργήθηκε από μια ομάδα διαχειριστών/ιδιοκτητών καταλυμάτων και μικρών ξενοδοχειακών μονάδων, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της ευρύτερης τουριστικής αγοράς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Στόχος μας είναι αρχικά, η εν μέρη απελευθέρωση και ανεξαρτητοποίηση των καταλυμάτων διαμονής ανεξαρτήτως είδους και μεγέθους και ο προσανατολισμός τους  στην πραγματοποίηση  απευθείας κρατήσεων. DIRECT BOOKING

Η ibnb.gr είναι πλατφόρμα αναζήτησης, προβολής και κρατήσεων καταλυμάτων, υπηρεσιών και εμπειριών , προσφέροντας την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου/επισκέπτη με το ίδιο το κατάλυμα, με σκοπό την πραγματοποίηση κράτησης για την διαμονή του.

Είναι καινοτόμα και αυτό διότι για 1η φορά εκτός από καταλύματα και εμπειρίες, μπορεί κάποιος να αναζητήσει επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο  και όχι μόνο.

Συνοπτικά τα οφέλη και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε σε επισκέπτες, αλλά και διαχειριστές καταχωρήσεων:

Για τον επισκέπτη

Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χρήση του συνόλου των υπηρεσιών της

– Άμεση επικοινωνία πελάτη/καταλύματος

– Δυνατότητα δωρεάν αιτήματος κράτησης / προβολή διαθεσιμότητας, παροχών και άλλων λεπτομερειών του καταλύματος ή της εμπειρίας

– Δυνατότητα κριτικής για το κατάλυμα, την δραστηριότητα, την επιχείρηση ή τον επαγγελματία που θα επιλέξουν ή θα συνεργαστούν

– Δυνατότητα αιτήματος προσφοράς καλύτερης τιμής

– Χρήση της υπηρεσίας ανταλλαγής καταλύματος ibnb swap

Για το κατάλυμα/επιχείρηση/επαγγελματία

– 0% προμήθεια/απεριόριστες κρατήσεις (για καταλύματα & εμπειρίες)

– Συγχρονισμό ημερολογίων (για καταλύματα)

– Επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους πελάτες, μέσω μηνυμάτων εκ του λογαριασμού τους στην ibnb.

– Καταχώρηση όλων των προβλεπόμενων πληροφοριών του καταλύματος, της εμπειρίας, της επιχείρησης ή του επαγγελματία, όπως αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας, webpage, λογαριασμών στα social media, συνδέσμους από έτερες πλατφόρμες, καθώς και βιντεοληπτικού υλικού.

– Ο διαχειριστής καταλύματος, της εμπειρίας, ο επαγγελματίας ή η επιχείρηση, έχουν στη διάθεσή τους έναν εκπληκτικό πίνακα διαχείρισης «dashboard», μέσα από τον οποίο μπορεί να λάβει γνώση και να επεξεργαστεί στατιστικά στοιχεία σχετικά με την καταχώρησή του/καταχωρήσεις του. 

– Προβολή στα social media της ibnb μιας καταχώρησης, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου και εν συνεχεία επιλογή από την ibnb εφόσον πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις

– Πλήρη διαχείριση και ευελιξία στην διαχείριση της πληρωμών, αμοιβών ή οποιαδήποτε φύσεως οικονομική ή άλλη συναλλαγή, εφόσον η ibnb δεν εμπλέκεται στην όλη διαδικασία και αφορά αποκλειστικά τον διαχειριστή και τον πελάτη.

– Χρήση της υπηρεσίας ανταλλαγής καταλύματος ibnb swap

Η ibnb σύντομα:

– Θα παρέχει ασφαλιστικές καλύψεις τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τα καταλύματα, για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της ibnb και όχι μόνο,

– Θα αποκτήσει εφαρμογή για όλες τις κινητές συσκευές.

– Θα δίνει τη δυνατότητα επιβεβαίωσης της κράτησης σε αμφότερα μέρη.

– Θα παρέχει απεριόριστες δυνατότητες τόσο στους διαχειριστές διαμερισμάτων και μικρών καταλυμάτων, όσο και στους επαγγελματίες του τουρισμού (ξενοδόχους, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων κτλ), όπως προβολή σε εκατομμύρια επισκεπτών μέσω του συνεχούς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών μας. (metasearch sites αναζητήσεων και σύγκρισης τιμών)

Η ibnb.gr αποτελεί την αρτιότερη ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα στον χώρο του τουρισμού, η οποία χτίστηκε με επαγγελματισμό, όραμα και ιδιαίτερο μόχθο, όπου ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν την καταχώρησή τους, ερχόμενοι σε άμεση επικοινωνία με τον πελάτη και μάλιστα ΧΩΡΙΣ απολύτως καμία προμήθεια! 

Βρες τη λύση σε ότι και αν ΨΑΧΝΕΙΣ

Επιχειρήσεις

Επαγγελματίες

Καταλύματα

Καταχωρήστε

Σε λίγα μόλις Βήματα δημιουργήστε την καταχώρηση σας!

Η γνώμη σας μετράει!

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι! 

Βρήκατε κάποιο πρόβλημα στη σελίδα μας

& έχετε κάποια πρόταση για να γίνουμε καλύτεροι;

 Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα!

Copyright 2020 © ibnb.gr All rights Reserved.