Η 1η επίσημη παρουσίαση της ΙΒΝΒ στην Αθήνα

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Με μια άκρως επιτυχημένη παρουσία η ομάδας της ibnb.gr, επιβεβαίωσε και επίσημα το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει για την πλατφόρμα της, από την έναρξη ακόμα της δραστηριότητας της το 07/2019.

Στο 2nd Bnbguest Conference που έλαβε χώρα στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα, με διοργανωτή τη SMART PRESS A.E, η πλατφόρμα για πρώτη φορά παρουσίασε τα οφέλη και την τεράστια χρησιμότητά της για τους ιδιοκτήτες διαχειριστές καταλυμάτων, αλλά και τους ξενοδόχους.

Συνέντευξη:

Από νωρίς το Σάββατο 25/01, η συνέντευξη του εκπροσώπου και Co-founder κ. ΤΕΛΙΩΡΙΔΗ Στέφανου, κέντρισε το ενδιαφέρον, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα και την προσοχή στην κατάμεστη αίθουσα της ολομέλειας. Ερωτήσεις εφ όλης της ύλης από τον αντιπρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής κ. Στάθη Καρόπουλο, αλλά και πληθώρα αποριών του κοινού, απαντήθηκαν με σαφήνεια και αμεσότητα μην αφήνοντας περιθώρια για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Στο εκθεσιακό περίπτερο της ibnb, η Erda Christina Balla διαχειρίστρια και Co-founder, υποδέχτηκε τους εκατοντάδες ενδιαφερόμενους επαγγελματίες και μη, παρουσιάζοντας ενδελεχώς της λειτουργίες και τα προνόμια της νέας ελληνικής τουριστικής πλατφόρμας προβολής και κρατήσεων.

Παρουσίαση & Στόχοι:

Η υπόλοιπη ομάδα της ibnb αποτελούμενη από τον Γρηγόρη Μάνο , Έλενα Καροφυλλάκη και Ιωάννη Τοπαλίδη, συνέθεσε το παζλ της επιτυχημένης προβολής της πλατφόρμας στους παρευρισκομένους, λύνοντας κάθε απορία σε τεχνικό, λειτουργικό και μάρκετινγκ επίπεδο.

Την Κυριακή 26/01, πραγματοποιήθηκε το Workshop της πλατφόρμας, όπου κύριος ομιλητής ήταν ο κ. ΤΕΛΙΩΡΙΔΗΣ Στέφανος αναπτύσσοντας με κάθε λεπτομέρεια τους στόχους και την πρακτική εφαρμογή της ibnb στο τουριστικό κλάδο. Επιπροσθέτως, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η επισύναψη συνεργασίας  με την ΣΟΦΟΣ Α.Ε. με εκπρόσωπό της τον κ. Γεώργιο Σοφό. Ο τελευταίος ανέλυσε τα δεδομένα για την έγκαιρη και έγκυρη «προστασία» καταλυμάτων, επιχειρήσεων και ταξιδιωτών αναφορικά με ασφαλιστικές παροχές και καλύψεις, για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσα από την πλατφόρμα της ibnb και όχι μόνο.

Τέλος, οι εκπρόσωποι της πρώτης ελληνικής πλατφόρμας προβολής και κρατήσεων, δεσμεύτηκαν για την συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας των παροχών και υπηρεσιών τους, σε συνάρτηση πάντα με το συμφέρον του Έλληνα διαχειριστή και ξενοδόχου.