Συχνές Ερωτήσεις

Προς το παρόν η ibnb δεν είναι πλατφόρμα άμεσων κρατήσεων, αλλά πλατφόρμα αναζήτησης, προβολής και δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του πελάτη και του καταλύματος, επαγγελματία ή επιχείρησης. 

Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον διαχειριστή της καταχώρησης ή μπορούν να αποστέλλουν αίτημα κράτησης και ο τελευταίος σε επικοινωνία μαζί τους, ολοκληρώνει μια κράτηση, μια συμφωνία ή ένα επαγγελματικό ραντεβού, με όποιο τρόπο επιθυμεί. 

Υπενθυμίζουμε ότι κρατήσεις εκτός πλατφορμών αναφορικά με την κατηγορία των καταλυμάτων, δηλώνονται στον αντίστοιχο ιστότοπο της Α.Α.Δ.Ε. έχοντας  τις υποχρεώσεις που ορίζει η ΠΟΛ.1013/2014, όπως ισχύει. Πρακτικά αυτές οι μισθώσεις δηλώνονται με Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας.

Η προμήθεια τόσο για τον επισκέπτη, όσο και για τον διαχειριστή του καταλύματος είναι 0%, ανεξαρτήτως πλήθους κρατήσεων. 
Με αυτόν τον τρόπο το κόστος διαχείρισης ενός τουριστικού καταλύματος μειώνεται δραστικά, ενώ παράλληλα δημιουργείται ένα νέο τουριστικό κανάλι προς το προβαλλόμενο κατάλυμα ή επιχείρηση και μάλιστα εντελώς δωρεάν!
Μα φυσικά! Αν ανήκετε σε μία από τις ανωτέρω κατηγορίες επιχειρήσεων, μπορείτε να προβληθείτε στην 1η ελληνική τουριστική πλατφόρμα και μάλιστα μεγιστοποιώντας τα κέρδη σας. Για τα ανωτέρω τουριστικά καταλύματα, προτείνεται η καταχώρηση κάθε είδος δωματίου από μια φορά, κάτω από το ίδιο διαχειριστικό προφίλ. Με αυτόν τον τρόπο οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα επικοινωνούν μαζί σας, αφού θα γνωρίζουν εξαρχής τον τύπο του δωματίου και την πληρότητά σας. (υπάρχει πεδίο συγχρονισμού με έτερες πλατφόρμες, κατά την δημιουργία μιας καταχώρησης)

Τα πακέτα ενισχυμένης προβολής exclusive & elite, της πλατφόρμας ibnb, είναι προαιρετικά και τοποθετούν μια καταχώρηση στη κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Η διάρκεια τους είναι είναι μηνιαία, 6μηνη και 12μηνη, ανάλογη του πακέτου που θα αγοραστεί.
Οι elite καταχωρήσεις τοποθετούνται στη κορυφή των αποτελεσμάτων, ακολουθούμενες από τις exclusive καταχωρήσεις και εν συνεχεία από τις basic καταχωρήσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πραγματοποιήσει μια εκτεταμένη και λεπτομερής αναζήτηση, θέτοντας μια σειρά φίλτρων όπως τοποθεσία, εύρος αναζήτησης από επιλεγμένο σημείο, είδος καταλύματος, τιμή, παροχές και πολλά άλλα.

Η 1η ελληνική τουριστική πλατφόρμα ibnb, προσφέρει το σύνολο των υπηρεσιών της ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ. Ωστόσο, η σελίδα ibnb.gr, οι συντελεστές και οι διαχειριστές αυτής, δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για οποιεσδήποτε συναλλαγές και  επικοινωνία μεταξύ των χρηστών της, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για φυσικό πρόσωπο, νομικό πρόσωπο ή επιχείρηση. Η παραμονή σας στη σελίδα και η χρήση της, συνεπάγεται άμεση αποδοχή των όρων χρήσης, της πολιτικής απορρήτου και προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Αναλόγως των προσφερόμενων-παρεχόμενων υπηρεσίων σας, μπορείτε να καταχωρηθείτε στην κατηγορία Υπηρεσίες.

Στη συνέχεια επιλέγετε την υποκατηγορία της επιλογής και ξεκινάτε την δημιουργία της καταχώρησής σας.

 

Φυσικά και μπορείτε. Οι ανωτέρω κατηγορίες επιχειρήσεων και εταιριών, μπορούν να δημιουργήσουν την καταχώρησή τους στην κατηγορία Υπηρεσίες ή Εμπειρίες, ακολουθώντας τις οδηγίες δημιουργίας καταχώρησης και αναλόγως τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Κάθε καταχώρηση υπόκεινται σε έλεγχο από το αρμόδιο τμήμα της ibnb, για να εξασφαλιστεί η ποιοτική, ασφαλής και εύρυθμη λειτουργία της πλατφόρμας. Συνήθως εντός 48 ωρών, ολοκληρώνεται ο ενδελεχής έλεγχος και εν συνεχεία αναρτάται η καταχώρησή σας στην  ibnb.

Κάθε φορά που πραγματοποιείται μια ή περισσότερες αλλαγές σε μια καταχώρηση, ακολουθείται ομοίως η ανωτέρω διαδικασία.

Ωστώσο ο χρήστης, εφόσον συμπληρώσει τα υποχρεωτικά πεδία κατά την δημιουργία μιας καταχώρησης, μπορεί να αποθηκεύσει την πρόοδό του προσωρινά και όταν είναι έτοιμος να επιλέξει την υποβολή της καταχώρησης προς έγκριση.

Η ibnb δεν παρέχει η ίδια καμία από τις προβαλλόμενες μέσω της πλατφόρμας της υπηρεσίες, παρά μόνο δημιουργεί ένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ χρηστών της πλατφόρμας και επαγγελματιών, μέσω κρυπτογραφημένων συνομιλιών. Μόνο οι τελευταίοι είναι υπεύθυνοι για την ποιότητα των υπηρεσιών που θα παρέχουν και μόνο με αυτούς συνδέεται συμβατικά ο εκάστοτε χρήστης της πλατφόρμας.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, έχουμε δημιουργήσει μια ειδική φόρμα πληροφοριών, η σύνταξη της οποίας θεωρείται σημαντική στο πλαίσιο ενός κλίματος αμοιβαίας κατανόησης.

Με άλλα λόγια, οι άνευ προηγουμένου όροι δημιουργούν την ανάγκη για πιο συγκεκριμένες συμφωνίες, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για την προσαρμογή της τουριστικής βιομηχανίας στη σημερινή δύσκολη και επικίνδυνη πραγματικότητα.

Νομικά, η παραίτηση εκ των προτέρων απο δικαίωμα, καθιστά τη συμφωνία άκυρη. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια ειδικότερη συμφωνία η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει σε μια μελλοντική αναζήτηση αποζημίωσης, ακόμη και εάν κάποιοι θεωρούν τη συμφωνία αυτή ανούσια.

Μπορείτε να κατεβάσετε τα συγκεκριμένα έντυπα στην Ελληνική και αντιστοίχως στην Αγγλική γλώσσα εδώ:

Φόρμα Ενημέρωσης & Ανάληψης Κινδύνου

Information and Risk-Taking Form

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης θα πρέπει να αποτελεί τον γνώμονα για την εν γένει προστασία τόσο του  διαχειριστή ενός καταλύματος, όσο και του ίδιου του επισκέπτη.

Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε θερμά όλους τους χρήστες της πλατφόρμας, όπως διαβάσετε με προσοχή τους όρους χρήσης και  πολιτικής απορρήτου που διέπουν τον ιστότοπό μας. 

H ταχύτερη και πιο ενδεδειγμένη επικοινωνία με το helpdesk μας, είναι αυτή του μηνύματος μέσω των social media (FB). Υπάρχει εικονίδιο του messenger, έτσι ώστε να αποστέλλετε άμεσα τα ερωτήματα σας.Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι στη διάθεσή σας ολόκληρο το 24ωρο. 

Επιπροσθέτως, για γενικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στα τηλέφωνα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας.

Παρακάτω θα βρείτε βίντεο τα οποία θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε μια καταχώρηση και διακρίνονται αναλόγως της διαδικασίας που επιθυμείτε, όπως εμφαίνεται και στον τίτλο τους.
Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube, επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο στην ιστοσελίδα μας.

Τώρα μπορείς να ανταλλάξεις το κατάλυμα ή τον χώρο διαμονής σου με κάποιον άλλο οικοδεσπότη και να ταξιδέψεις όπως ποτέ άλλοτε!

Η ανταλλαγή πραγματοποιείται κατόπιν συμφωνίας μεταξύ των οικοδεσποτών και χωρίς την παρέμβαση της πλατφόρμας.

Το είδος και το μέγεθος του καταλύματος δεν παίζει κανένα ρόλο στη διαδικασία. Η ανταλλαγή είναι μόνο στο δικό σας χέρι!

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να καταχωρήσεις τον χώρο σου, ενεργοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή!

Στη συνέχεια επιλέγεις το κατάλυμα που σε ενδιαφέρει και επικοινωνείς άμεσα, χωρίς χρεώσεις, επιπλέον κόστος διαμονής ή δεσμεύσεις!

Η διαμονή σου σε οποιοδήποτε κατάλυμα swap είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Κράτησε τα χρήματά σου για τις δραστηριότητες και όχι για τον χώρο στον οποίο θα μείνεις!

Μάθε περισσότερα εδώ!

Θα πρέπει να τονιστεί ότι η πλατφόρμα ibnb δε συνδέεται συμβατικά με κανένα χρήστη της πλατφόρμας, ούτε παρέχει κανενός είδους εγγύηση αναφορικά με τους επαγγελματίες, φυσικά πρόσωπα, νομικά πρόσωπα, επιχειρήσεις και οποιοδήποτε άλλο νομικό, εταιρικό σχήμα ή οντότητα, τα οποία  επιλέγουν την προώθηση των υπηρεσιών, καταλυμάτων και  επιχειρήσεων μέσω αυτής.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους χρήστες της πλατφόρμας, όπως διαβάσετε με προσοχή τους όρους χρήσης και  πολιτικής απορρήτου που διέπουν τον ιστότοπό μας.

Στα πλαίσια της αμέριστης προσπάθειάς μας να εξασφαλίσουμε για εσάς μία ιδανική και θαυμάσια εμπειρία, είμαστε απολύτως αφοσιωμένοι στην προστασία και διαφύλαξη των δικαιολογημένων συμφερόντων σας, καθώς και των θεμελιωδών ατομικών σας δικαιωμάτων.

Ενόψει τούτου, διαμορφώσαμε ένα ειδικό πλέγμα από γενικούς κανόνες, αρχές, εγγυήσεις προστασίας και δικλείδες ασφαλείας, το οποίο μπορείτε να αναζητήσετε στην πλατφόρμα μας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ειδικό έντυπο – ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο καλούνται να υπογράψουν όσοι επιλέγουν, μεν, να δοκιμάσουν τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει η ¨ibnb – swap¨ , επιθυμούν, δε, να προστατεύσουν την ιδιοκτησία τους και τα νόμιμα συμφέροντά τους.

Mπορείτε να κάνετε δωρεάν download  εδώ, το Ειδικό Ιδιωτικό Συμφωνητικό και Έντυπο Ενημέρωσης .

Το έντυπο υπογράφεται και από τους δύο οικοδεσπότες, αποστέλλοντας το με το αναλογικό ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο!

Ευχαριστούμε που γίνατε μέλος της κοινότητας “ibnb Swap”. Προτεραιότητά μας η ασφάλειά σας.

Μπορείτε να λάβετε γνώση των όρων & προϋποθέσεων χρήσης ΕΔΩ , ενώ για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της πλατφόρμας μας ΕΔΩ. Σας προτρέπουμε να τους διαβάσετε με προσοχή και σας ενημερώνουμε οτι 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ή ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.

Η ibnb.gr είναι η νέα πραγματικότητα στον χώρο του τουρισμού και ήρθε για να προσφέρει δωρεάν ένα επιπρόσθετο τουριστικό κανάλι προβολής.
Με σεβασμό σε όλους του επαγγελματίες και μη, σας πληροφορούμε ότι στόχος μας είναι η μεγαλύτερη ανεξαρτησία και ευελιξία στη διαχείριση μιας κράτησης. 

Σας ευχαριστούμε για την τεράστια αναγνώριση από τα πρώτα κιόλας βήματα της πλατφόρμας και δεσμευόμαστε για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών που σας αξίζει ως πελάτη, αλλά και ως επαγγελματία.

Εξελισσόμαστε καθημερινά και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να το κάνουμε, εξυπηρετώντας με ειλικρίνεια και σεβασμό όλους τους χρήστες των υπηρεσιών μας.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για να βγούμε πιο ανεξάρτητοι, πιο ενωμένοι και πιο ισχυροί, προωθώντας ταυτόχρονα τον ελληνικό τουρισμό!

Επεξηγηματικά Βίντεο

Δημιουργία Λογαριασμού

Δημιουργία Καταχώρησης

Επεξεργασία Καταχώρησης

Προβολή Καταχώρησης

Πίνακας Ελέγχου

Επεξεργασία Τοποθεσίας

Επεξηγηματικά Βίντεο

Εγγραφή & Είσοδος

Δημιουργία Καταχώρησης

Επεξεργασία Καταχώρησης

Προβολή Καταχώρησης

Πίνακας Ελέγχου

Επεξεργασία Τοποθεσίας

Η ibnb σε συνεργασία με την Syncbnb, σας εξασφάλισε 30% έκπτωση για τους 2 πρώτους μήνες της συνδρομής σας, μετά την παρέλευση της δοκιμαστικής περιόδου, για τον συγχρονισμό των ημερολογίων σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο ή με την σελίδα μας στο Facebook.

Η γνώμη σας μετράει!

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι! 

Βρήκατε κάποιο πρόβλημα στη σελίδα μας

& έχετε κάποια πρόταση για να γίνουμε καλύτεροι;

 Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα!

Copyright 2020 © ibnb.gr All rights Reserved.