Περιγραφή

Το σπίτι κατασκευάστηκε το 1865 και μέρος του τροποποιήθηκε το 1959. Είναι χτισμένο στα παραδοσιακά πρότυπα με τοίχους από πέτρα και στέγη από ξύλα και πλάκες σχιστόλιθου. Περιβάλλεται από χτήμα 2 στρεμμάτων καλυπτόμενο κυρίως από ελαιόδεντρα. Εντός του χτήματος, σε διάφορα σημεία του, υπάρχουν καθιστικά με θέα στη γύρω περιοχή.

Ο Χώρος

Η οικία αποτελείται από δυο δωμάτια: στο ένα υπάρχει η κουζίνα και το καθιστικό καθώς και ενα κρεββάτι. Το άλλο είναι υπνοδωμάτιο με δυο κρεβάτια, ένα εκ των οποίων διπλό. Τα κουφώματα είναι φτιαγμένα από αλουμίνιο.

Πρόσβαση και Επικοινωνία

Το σπίτι βρίσκεται δίπλα στην πλατεία του ορεινού χωριού του Δρούτσουλα. Απέχει 5 χιλιόμετρα από τον κεντρικό επαρχιακό δρόμο, τη θάλασσα και το Κέντρο Υγείας της περιοχής. Το λιμάνι του Ευδήλου συναντάται στα 7 χιλιόμετρα, το αεροδρόμιο της Ικαρίας στα 50, περίπου, χιλιόμετρα και το λιμάνι του Αγίου Κηρύκου στα 43 χιλιόμετρα. Ο δρόμος που ξεκινά απο την κεντρική επαρχιακή οδό και καταλήγει στον Δρούτσουλα(διαδρομής 5 χλμ) είναι στρωμένος κατά το ήμισυ και τσιμέντο και κατά το ήμισυ με άσφαλτο.

Λοιπές Πληροφορίες

Όλες οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει, γίνονται και θα γίνουν στο σπίτι και στο χτήμα έχουν γνώμονα την διατήρηση του παραδοσιακού και φυσικού περιβάλλοντος με χρησιμοποίηση γήινων υλικών και τρόπους κατασκευής που σέβονται την ομοιομορφία και τον αισθητικό χαρακτήρα της οικίας και του χτήματος

Λεπτομέρειες
 • Τετραγωνικά

  35 m2

 • Δωμάτια

  2

 • Μπάνια

  1

 • Κρεβάτια

  3

Μέγιστος Αριθμός Επισκεπτών

3

Προβολές
170
Τοποθεσία
Α.Μ.Α / Ε.Σ.Λ / ΜΗ.Τ.Ε

00000259122

Εύρος Τιμής ανά Διανυκτέρευση
Ελάχιστη τιμή 30€ - Μέγιστη τιμή 80€
mood_bad
 • Δεν υπάρχουν σχόλια.
 • chat
  Προσθήκη Αξιολόγησης

  Η γνώμη σας μετράει!

  Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι! 

  Βρήκατε κάποιο πρόβλημα στη σελίδα μας

  & έχετε κάποια πρόταση για να γίνουμε καλύτεροι;

   Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα!

  Copyright 2020 © ibnb.gr All rights Reserved.