Ποιοί είμαστε

Η ibnb δημιουργήθηκε από μια ομάδα διαχειριστών/ιδιοκτητών καταλυμάτων και μικρών ξενοδοχειακών μονάδων, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της ευρύτερης τουριστικής αγοράς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Στόχος μας είναι αρχικά, η εν μέρη απελευθέρωση και ανεξαρτητοποίηση των καταλυμάτων διαμονής ανεξαρτήτως είδους και μεγέθους και ο προσανατολισμός τους  στην πραγματοποίηση  απευθείας κρατήσεων.

Η ibnb.gr είναι πλατφόρμα αναζήτησης και προβολής καταλυμάτων, προσφέροντας την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου/επισκέπτη με το ίδιο το κατάλυμα, με σκοπό την πραγματοποίηση κράτησης για την διαμονή του.

Είναι καινοτόμα και αυτό διότι για  1η φορά μπορεί κάποιος να αναζητήσει εκτός από καταλύματα, επιχειρήσεις και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο  και όχι μόνο.

Συνοπτικά τα οφέλη και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε σε επισκέπτες, αλλά και διαχειριστές καταχωρήσεων:

Για τον επισκέπτη

Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χρήση του συνόλου των υπηρεσιών της

– Άμεση επικοινωνία πελάτη/καταλύματος

– 0% προμήθεια (εξασφαλίζεται η πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς) 

– Αναζήτηση όχι μόνο καταλυμάτων, αλλά επιχειρήσεων και επαγγελματιών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού.

– Δυνατότητα αιτήματος κράτησης / προβολή διαθεσιμότητας, παροχών και άλλων λεπτομερειών του καταλύματος

– Δυνατότητα κριτικής για το κατάλυμα, την επιχείρηση ή τον επαγγελματία που θα επιλέξουν ή θα συνεργαστούν

– Δυνατότητα αιτήματος προσφοράς καλύτερης τιμής

Για το κατάλυμα/επιχείρηση/επαγγελματία

– 0% προμήθεια/απεριόριστες κρατήσεις (για καταλύματα)

– Συγχρονισμό ημερολογίων (για καταλύματα)

– Επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους πελάτες, μέσω μηνυμάτων εκ του λογαριασμού τους στην ibnb.

– Καταχώρηση όλων των προβλεπόμενων πληροφοριών του καταλύματος, επιχείρησης ή επαγγελματία, όπως αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας, webpage, λογαριασμών στα social media, συνδέσμους από έτερες πλατφόρμες, βιντεοληπτικού υλικού, καθώς και φωτογραφίας 360ο.

– Ο διαχειριστής καταλύματος, επαγγελματίας ή επιχείρηση, έχει στη διάθεσή του έναν εκπληκτικό πίνακα διαχείρισης «dashboard», μέσα από τον οποίο μπορεί να λάβει γνώση και να επεξεργαστεί στατιστικά στοιχεία σχετικά με την καταχώρησή του. 

– Δυνατότητα μετατροπής της καταχώρησης σε exclusive ή elite (αγοράζοντας το αντίστοιχο πακέτο συνδρομής), τοποθετώντας το κατάλυμα, τον επαγγελματία ή την επιχείρησή, στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης. 

– Προβολή στα social media της ibnb μιας καταχώρησης, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου και εν συνεχεία επιλογή από την ibnb εφόσον πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις

– Πλήρη διαχείριση και ευελιξία στην διαχείριση της πληρωμών, αμοιβών ή οποιαδήποτε φύσεως οικονομική ή άλλη συναλλαγή, εφόσον η ibnb δεν εμπλέκεται στην όλη διαδικασία και αφορά αποκλειστικά τον διαχειριστή και τον πελάτη.

– Ελάχιστη συνδρομή 4,5ευρώ/μήνα ανά καταχώρηση, ανεξαρτήτως πλήθους κρατήσεων

Η ibnb σύντομα:

– Θα παρέχει ασφαλιστικές καλύψεις (ακυρωτικά, αποζημιώσεις κτλ) τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τα καταλύματα, για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της ibnb

– Θα αποκτήσει εφαρμογή για όλες τις κινητές συσκευές.

– Θα δίνει τη δυνατότητα επιβεβαίωσης της κράτησης σε αμφότερα μέρη.

Η ibnb.gr αποτελεί την αρτιότερη ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα στον χώρο του τουρισμού, όπου ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν την καταχώρησή τους, ερχόμενοι σε άμεση επικοινωνία με τον πελάτη και μάλιστα ΧΩΡΙΣ απολύτως καμία προμήθεια.

Βρες τη λύση σε ότι και αν ΨΑΧΝΕΙΣ

Επιχειρήσεις

Επαγγελματίες

Καταλύματα

Καταχωρήστε

Σε λίγα μόλις Βήματα δημιουργήστε την καταχώρηση σας ΔΩΡΕΑΝ στο ibnb.gr