Συχνές Ερωτήσεις

Προς το παρόν η ibnb δεν είναι πλατφόρμα κρατήσεων, αλλά πλατφόρμα αναζήτησης, προβολής και δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του πελάτη και του καταλύματος, επαγγελματία ή επιχείρησης. Σύντομα η πλατφόρμα θα παρέχει τη δυνατότητα άμεσης κράτησης και πληρωμή του καταλύματος, μέσω  λογαριασμού στην ibnb (ηλεκτρονικό πορτοφόλι).

Οι πελάτες έχουν την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον διαχειριστή της καταχώρησης ή μπορούν να αποστέλλουν αίτημα κράτησης και ο τελευταίος σε επικοινωνία μαζί τους, ολοκληρώνει μια κράτηση, μια συμφωνία ή ένα επαγγελματικό ραντεβού, με όποιο τρόπο επιθυμεί. 

Υπενθυμίζουμε ότι κρατήσεις εκτός πλατφορμών αναφορικά με την κατηγορία των καταλυμάτων, δηλώνονται στον αντίστοιχο ιστότοπο της Α.Α.Δ.Ε. έχοντας  τις υποχρεώσεις που ορίζει η ΠΟΛ.1013/2014, όπως ισχύει. Πρακτικά αυτές οι μισθώσεις δηλώνονται με Δήλωση Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας.

Τα συγκεκριμένα πακέτα μετά την 01/02/2020, ενδέχεται να τροποποιηθούν.

Η προμήθεια τόσο για τον επισκέπτη, όσο και για τον διαχειριστή του καταλύματος είναι 0%, ανεξαρτήτως πλήθους κρατήσεων. 
Σύντομα θα παρέχεται η επιλογή στον διαχειριστή μιας καταχώρησης, ανάμεσα σε συνδρομή, προμήθεια ή ακόμα και συνδυασμό των 2.

Τα συνδρομητικά πακέτα προβολής exclusive & elite, της πλατφόρμας ibnb, είναι προαιρετικά και τοποθετούν μια καταχώρηση στη κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Η διάρκεια τους είναι είναι μηνιαία, 6μηνη και 12μηνη, ανάλογη του πακέτου που θα αγοραστεί.
Οι elite καταχωρήσεις (συνδρομητικό πακέτο elite) τοποθετούνται στη κορυφή των αποτελεσμάτων, ακολουθούμενες από τις exclusive καταχωρήσεις (συνδρομητικό πακέτο exclusive) και εν συνεχεία από τις basic (δωρεάν πακέτο) καταχωρήσεις.

Στο κεντρικό μενού αναζήτησης ο επισκέπτης της σελίδας, θέτοντας κριτήρια (τοποθεσίας, παροχών, κατηγορίας και είδος καταχώρησης) μπορεί να αναζητεί τις καταχωρήσεις που τον ενδιαφέρουν. Οι επιλογές ταξινόμησης των αποτελεσμάτων αναζήτησης είναι οι εξής:
α) Τυχαία (τα αποτελέσματα προβάλλονται με τυχαία σειρά)
β) Δημοφιλή (τα αποτελέσματα προβάλλονται με βάσει το πλήθος των μοναδικών προβολών – διαφορετικό ip) 
γ) Κοντά σας (τα αποτελέσματα προβάλλονται με βάσει τη τοποθεσία του χρήστη – εφόσον είναι ενεργοποιημένη η ανάλογη επιλογή στη συσκευή που χρησιμοποιείται από αυτόν)
δ) Πρόσφατα (τα αποτελέσματα προβάλλονται με βάσει την ημερομηνία δημιουργίας της καταχώρησης) 

*Να σημειωθεί ότι οι exclusive & elite καταχωρήσεις ,θα είναι πάντα στη κορυφή των αποτελεσμάτων. 

Η χρήση των υπηρεσιών της πλατφόρμας από τους επισκέπτες με σκοπό την αναζήτηση και εύρεση καταλύματος, επιχείρησης ή επαγγελματία είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Για την χρήση των υπηρεσιών της πλατφόρμας και συγκεκριμένα την δημιουργία μιας καταχώρησης καταλύματος, εμπειρίας, επιχείρησης ή επαγγελματία, υπάρχουν συνδρομητικά πακέτα, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ

 

Οι ανωτέρω κατηγορίες επαγγελματιών μπορούν να δημιουργήσουν την καταχώρησή τους στην κατηγορία Επαγγελματίες, ακολουθώντας τις οδηγίες δημιουργίας καταχώρησης.

Φυσικά και μπορείτε. Οι ανωτέρω κατηγορίες επιχειρήσεων και εταιριών, μπορούν να δημιουργήσουν την καταχώρησή τους στην κατηγορία Επιχειρήσεις, ακολουθώντας τις οδηγίες δημιουργίας καταχώρησης.

Κάθε καταχώρηση υπόκεινται σε έλεγχο από το αρμόδιο τμήμα της ibnb, για να εξασφαλιστεί η ποιοτική, ασφαλής και εύρυθμη λειτουργία της πλατφόρμας. Συνήθως εντός 2-3 εργασίμων ημερών ολοκληρώνεται ο ενδελεχής έλεγχος και εν συνεχεία αναρτάται η καταχώρησή σας στην  ibnb.

Κάθε φορά που πραγματοποιείται μια ή περισσότερες αλλαγές σε μια καταχώρηση, ακολουθείται ομοίως η ανωτέρω διαδικασία.

H ταχύτερη και πιο ενδεδειγμένη επικοινωνία με το helpdesk μας, είναι αυτή του μηνύματος μέσω των social media (FB). Υπάρχει εικονίδιο του messenger, έτσι ώστε να αποστέλλετε άμεσα τα ερωτήματα σας.Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι στη διάθεσή σας ολόκληρο το 24ωρο. 

Επιπροσθέτως, για γενικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στα τηλέφωνα που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας.

Παρακάτω θα βρείτε βίντεο τα οποία θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε μια καταχώρηση και διακρίνονται αναλόγως της διαδικασίας που επιθυμείτε, όπως εμφαίνεται και στον τίτλο τους.
Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube, επιλέγοντας το αντίστοιχο εικονίδιο στην ιστοσελίδα μας.

Η πλατφόρμα της ibnb είναι η νέα πραγματικότητα στον χώρο του τουρισμού και ήρθε για να προσφέρει όλα αυτά που έλειπαν από την ελληνική και ευρωπαϊκή τουριστική αγορά.
Με σεβασμό σε όλους του επαγγελματίες και μη, σας πληροφορούμε ότι ήρθαμε και θα μείνουμε, για να γίνουμε ο μεγαλύτερος δίαυλος επικοινωνίας στο τουρισμό, προσφέροντας μεγαλύτερη ανεξαρτησία και ευελιξία στη διαχείριση μιας κράτησης. 

Σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την τεράστια αναγνώριση από τα πρώτα κιόλας βήματα της πλατφόρμας και δεσμευόμαστε για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών που σας αξίζει ως πελάτη, αλλά και ως επαγγελματία.

Εξελισσόμαστε καθημερινά και δεσμευόμαστε για ποιοτική και άμεση παροχή υπηρεσιών.

Επεξηγηματικά Βίντεο

Δημιουργία Λογαριασμού

Δημιουργία Καταχώρησης

Επεξεργασία Καταχώρησης

Προβολή Καταχώρησης

Πίνακας Ελέγχου

Επεξεργασία Τοποθεσίας

Επεξηγηματικά Βίντεο

Εγγραφή & Είσοδος

Δημιουργία Καταχώρησης

Επεξεργασία Καταχώρησης

Προβολή Καταχώρησης

Πίνακας Ελέγχου

Επεξεργασία Τοποθεσίας

Η ibnb σε συνεργασία με την Syncbnb, σας εξασφάλισε 30% έκπτωση για τους 2 πρώτους μήνες της συνδρομής σας, μετά την παρέλευση της δοκιμαστικής περιόδου, για τον συγχρονισμό των ημερολογίων σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο ή με την σελίδα μας στο Facebook.